Skip to main content

Szolgáltatásainkról részletes információk

Emelt szintű gyógyszerészi gondozás

Gyógyszertárunk részt vesz a Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottsága pilot programjában.
Az emelt szintű gyógyszerészi gondozási szolgáltatások végzéséhez külön engedélyszükséges, ezzel rendelkezik gyógyszertárunk. Az emelt szintű gyógyszerészi gondozási szolgáltatás nyújtásának helye a gyógyszertár konzultációs helyisége,
Az emelt szintű gyógyszerészi gondozás  betegség-specifikus gondozást jelent, mely a népegészségügyi programhoz kapcsolódóan az adott betegség és kockázati tényező korai felismerésére, a betegség késői komplikációinak vagy visszatérésének megelőzésére, a betegek egyensúlyi állapotának fenntartására irányul.

Információs tanácsadás
Az információs-, tanácsadó sarok alkalmat ad személyes beszélgetésre, intim problémákkal kapcsolatos tanácsadásra.
A gyógyszertár szakértő munkatársai a tanácsadás mellett a megismert probléma megoldására, vagy enyhítésére alkalmas készítményeket is ajánlanak az érdeklődőknek

Schüssler-féle sók a patikában
Ingerterápiához a gyógyszertárunkban rendelkezésükre áll a 12 funkcionális alapszer.

Házi Gyógyszertár összeállítása
Készséggel állunk rendelkezésére házi- és úti patikájának, nyaralási csomagjának, szülés utáni csomagjának, különféle babaápolási csomagoknak az összeállításában, kiegészítésében.

Lejárt szavatosságú gyógyszerek átvétele
Házi patikáját átvizsgáljuk, lejárt vagy egyéb okból fel nem használható gyógyszereit megsemmisítésre átvesszük, begyűjtjük.

Italautomata
A patikában a nagyobb kényelem biztosítására italautomata is működik, így hűtött tisztított víz, valamint meleg víz fogyasztására is van lehetőség.

Egészségbiztosítási kártya,  bankkártyás fizetés
A legtöbb egészségpénztári kártyát elfogadjuk a kényelmesebb vásárlás és fizetés érdekében.
Bankkártya leolvasó készülékeink bármely bankkártyával történő fizetésre lehetőséget biztosítanak.
A jogszabályi változások miatt az egészségpénztárra vásárolható cikkek köre egyre szűkül. Kérjük, érdeklődjön a patikában!