• batthyany_1.jpg
  • batthyany_2.jpg
  • batthyany_4.jpg

Emelt szintű gyógyszerészi gondozás

Gyógyszertárunk részt vesz a Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottsága pilot programjában.
Az emelt szintű gyógyszerészi gondozási szolgáltatások végzéséhez külön engedélyszükséges, ezzel rendelkezik gyógyszertárunk. Az emelt szintű gyógyszerészi gondozási szolgáltatás nyújtásának helye a gyógyszertár konzultációs helyisége,
Az emelt szintű gyógyszerészi gondozás  betegség-specifikus gondozást jelent, mely a népegészségügyi programhoz kapcsolódóan az adott betegség és kockázati tényező korai felismerésére, a betegség késői komplikációinak vagy visszatérésének megelőzésére, a betegek egyensúlyi állapotának fenntartására irányul.

Információs tanácsadás
Az információs-, tanácsadó sarok alkalmat ad személyes beszélgetésre, intim problémákkal kapcsolatos tanácsadásra.
A gyógyszertár szakértő munkatársai a tanácsadás mellett a megismert probléma megoldására, vagy enyhítésére alkalmas készítményeket is ajánlanak az érdeklődőknek

Beteghívó
Beteghívó teszi zavartalanná a betegekkel való foglalkozást. Kérjük, megértéssel fogadják, ha a kismamákat, az idős, nehezen járó betegeket sorbanállás nélkül szólítjuk előre. A megrendelt termékekért visszatérők külön sorszámot húzhatnak.

Testtömeg-, vérnyomás- és testtömegindex-mérés
Az Újplota Patikában testtömeget, vérnyomást, testmagasságot és testtömegindexet (BMI-t) mérő Corazon készülék működik, melyet a patikába betérő betegek és vásárlók ingyenesen vehetnek igénybe.

Ingyenes vércukormérés
Ingyenes vércukormérést végzünk a patikában ujjbegyből vett vérből. A mérés sikerére való tekintettel kérjük Önöket, hogy a reggeli mérésre éhgyomorral jöjjenek, a déli mérésre pedig főétkezés után 90 perccel. A mérés eredményéről kártyát adunk. A mérés tájékoztató jellegű! kérjen időpontot, hogy ne kelljen várakozni!

Koleszterinszint-mérés
Koleszterinszint-mérést végzünk a patikában minden kedden 8 és 10 óra között. Kérjük Önöket, hogy a várakozás elkerülése végett a patika telefonszámán vagy személyesen előre kérjenek időpontot. A mérésre éhgyomorral jöjjenek! A mérés önköltséges - 500Ft. Az eredmény tájékoztató jellegű.

Schüssler-féle sók a patikában
Ingerterápiához a gyógyszertárunkban rendelkezésükre áll a 12 funkcionális alapszer.

Házi Gyógyszertár összeállítása
Készséggel állunk rendelkezésére házi- és úti patikájának, nyaralási csomagjának, szülés utáni csomagjának, különféle babaápolási csomagoknak az összeállításában, kiegészítésében.

Lejárt szavatosságú gyógyszerek átvétele
Házi patikáját átvizsgáljuk, lejárt vagy egyéb okból fel nem használható gyógyszereit megsemmisítésre átvesszük, begyűjtjük.

Italautomata
A patikában a nagyobb kényelem biztosítására italautomata is működik, így hűtött tisztított víz, valamint meleg víz fogyasztására is van lehetőség.

Egészségbiztosítási kártya, Ticket wellness utalvány, bankkártyás fizetés
A legtöbb egészségpénztári kártyát elfogadjuk a kényelmesebb vásárlás és fizetés érdekében.
Bankkártya leolvasó készülékeink bármely bankkártyával történő fizetésre lehetőséget biztosítanak.
A jogszabályi változások miatt az egészségpénztárra vásárolható cikkek köre egyre szűkül. Kérjük, érdeklődjön a patikában!

Kérdezze meg...

ugyelet222

Figyelmeztetés

A honlap oldalain lévő gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik szakember megkeresését. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

Legfőbb érték - az Ön és családja egészsége!